MMA

Cormier smatra kako je Jona Jonesa teško nazvati najboljim: Imao je problema s dopingom

Nakon što je prošlog vikenda osvojio pojas UFC-ova prvaka teške kategorije, Jon Jones je od zasjao na vrhu ‘P4P’ ljestvice.

Bones je na UFC 2865 priredbi u Las Vegasu pobijedio Ciryla Ganea, a nakon meča je zatražio meč protiv Stipe Miočića.

Izgleda kako bi promocija njihov okršaj mogla organizirati u srpnju.

Fanovi su Jona ponovno počeli nazivati najvećim borcem svih vremena, ali Daniel Cormier smatra kako problemi s dopingom bacaju sjenu na njegovu karijeru.

– Teško je raspravljati o tome tko je najveći svih vremena. Jones je nakon naslova u poluteškoj otišao u tešku kategoriju i sada je osvojio pojas prvaka. To me stavlja u tešku poziciju, jer smatram kako borci koji su uhvaćeni kako rade nešto loše ne bi smjeli biti tako visoko – istaknuo je Daniel Cormier i nastavio:

– Uzimanje nedopuštenih supstanci i pozitivni testovi na steroide ostavljaju mrlje u karijerama svakog sportaša, a onda je teško nekoga zvati najboljim svih vremena. Znam za Andersona Silvu i sve te borce, ali sad se najviše govori o Jonesu nakon što je osvojio pojas u teškoj kategoriji. On ne bi trebao biti na prvom mjestu ‘P4P’ ljestvice, tamo bi se trebao nalaziti Volkanovski. Ali nemam problema što su ljudi glasali za Jonesa.

Odgovori

Back to top button