MMA

Cormier poručio Pavloviču neka pričeka meča za prvaka

Sergej Pavlovič je nakon poraza u UFC-ovom debiju protiv Alistaira Overeema izborio šest pobjeda u nizu, a do svih je stigao nokautom u prvoj rundi.

Ruski borac je prošlog vikenda prekidom u prvoj rundi svladao Curtisa Blaydesa i potvrdio kako je jedan od onih koji zavređuju napad na naslov prvaka teške kategorije.

No borbu za pojas trebat će malo pričekati, jer prvi je na redu Stipe Miočić. Američko-hrvatski borac trebao bi se u studenom u New Yorku boriti protiv prvaka Jona Jonesa.

Pavlovič bi sada trebao odlučiti hoće li čekati ‘title shot’ ili imati još jedan meč kojim bi ostao aktivan i potvrdio mjesto izazivača.

A vjerojatno će čekati priliku. Upravo to mu predlaže i bivši dvostruku prvak, a danas UFC-ov komentator Daniel Cormier.

– On bi se na meču za naslov trebao pojaviti kao zamjena i odraditi vaganje. Sumnjam da mu treba još jedan meč. Sergej je bio zamjena za meč između Ciryla Ganea i Jona Jonesa. Nije dobio priliku, ali je nešto zaradio – kazao je Daniel Cormier i nastavio:

– To je dobro, dobijete novac, a možda vam se pruži prilika borite se protiv prvaka. Ostale borbe bile bi za Pavloviča korak unatrag, čak i meč protiv Miočića. Nisam siguran treba li mu u ovom trenutku jedan takav meč.

Odgovori

Back to top button