MMA

Cormier o mogućem prvaku u tri kategorije: Svi su mislili da će McGregor prvi to pokušati učiniti

Samo je nekoliko boraca osvojilo naslov u dvije kategorije, to su bili Randy Couture, B.J. Penn, Conor McGregor, Georges St-Pierre, Daniel Cormier i Henry Cejudo, te kod borkinja Amanda Nunes.

No nikome još nije uspjelo osvojiti naslov prvaka u tri različite kategorije.

Conor McGregor je imao želju napasti naslov u velter kategoriji, ali teško da bi mogao pobijediti Kamarua Usmana ili nekog drugog borca iz te divizije. Bivši prvak UFC-ove poluteške i teške kategorije Daniel Cormier jedan je od onih koji je mislio kako bi McGregor u tome mogao uspjeti.

– Vrlo je zahtjevno biti prvak u tri kategorije. Svi su mislili kako će Conor McGregor pokušati to učiniti, ali čini se da je to Henry Cejudo. No to i dalje djeluje nemoguće – rekao je Daniel Cormier.

Henry Cejudo je prije nekoliko dana izjavio kako želi svoj nadimak ‘Triple C’ promijeniti u ‘C4’. Želja mu je osvojiti pojas prvaka perolake kategorije.

– Nisam ja Georges St-Pierre, pa da odaberem najbolju opciju kao što je on izabrao Michaela Bispinga i onda nestane. Želim se boriti protiv najvećeg borca u povijesti perolake kategorije Volkanovskog. Ili ću ga pobijediti ili ću dobiti batine. Spreman sam zgrabiti priliku – kazao je Henry Cejudo.

Odgovori

Back to top button