MMA

Cormier: Ne znam hoće li Miočiću to biti dovoljno protiv Ngannoua

Stipe Miočić ima želju uskoro se vratiti borbama. Američko-hrvatski borac je nakon poraza protiv Francisa Ngannoua, kojim je izgubio naslov, odlučio podići tjelesnu masu. Naime, uoči borbe na UFC 260 priredbi Stipe (106,1 kg) je bio 13 kilograma lakši od svog suparnika.

‘Kažete Stipe na 113,4 kg??? Smiješno je to spominjati. Stiže sezona jačanja! Probudio sam se s osjećajem kako ću postati svima najgora noćna mora’, napisao je nedavno Miočić na svom Instagramu.

Bivši teškaški prvak nada se trećem okršaju protiv kamerunskog udarača. Stipe ima želju vratiti pojas UFC-ova prvaka.

– Moraš biti težak kako bi se borio protiv Francisa Ngannoua, jer on je velik i jak. Stipe možda vjeruje kako je mogao onda srušiti Francisa da bio snažniji – kaže Daniel Cormier i dodaje:

– Nisam baš siguran je li u tome stvar, ali mislim kako bi povratak snage bio prvi dobar korak prema onome što mu je potrebno.

Bivši prvak smatra kako Francisu brzina ne stvara problem, već mu se moraš suprotstaviti snagom. No hoće li Stipi povratak snage biti dovoljan nadjačati Ngannoua?

– Uoči posljednje borbe Stipe mi je nije izgledao snažno, čak sam ga nešto i pitao na tu temu. A on mi je odgovorio kako je napornim treningom skinuo kilograme, želio je biti brži – kazao je Daniel Cormier i zaključio:

– Svakako nešto mora promijeniti želi li još jednu borbu protiv Francisa. To mu je dobra ideja, ali nisam siguran hoće li mu to biti dovoljno, jer Ngannou je svaki put sposoban nokautirati suparnika.

Miočić će vjerojatno prije borbe za naslov trebati imati jedan meč, a suparnik bi mogao biti pobjednik dvoboja između Ciryla Ganea i Aleksandra Volkova.

Odgovori

Back to top button