MMA

Conor poručio kako će se poigrati s uplašenim Dustinom: Na kraju će ga iznijeti na nosilima

Još su dva dana ostala do UFC 264 priredbe koju predvodi okršaj između Conora McGregora i Dustina Poiriera. Njihova treća međusobna borba održat će se u odavno rasprodanoj T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Notorious želi uzvratiti Poirieru za poraz u siječnju kada je izgubio nokautom u drugoj rundi, a tom bi pobjedom dobio priliku boriti se za naslov prvaka lake kategorije protiv Charlesa Oliveire.

– Želim ostati fokusiran i držati neprijatelja pod određenom količinom terora – kazao je Conor, te objasnio zašto je Dustin ‘neprijatelj’:

– Tako je. On je za mene truplo. Na kraju će ga iznijeti na nosilima kad završim s njim.

Ponovno je istaknuo kako će fanovi ovog puta vidjeti pravog McGregora. Bit će to drugačiji Conor nego onaj prije pola godine na UFC 257 priredbi na Fight Islandu.

– Dobro sam analizirao prošlu borbu i znam što je trebalo popraviti. Prije nego što sam prihvatio borbu protiv Poiriera imao sam boksačke pripreme jer sam vjerovao kako ću u humanitarnom meču boksati protiv Mannyja Pacquiaoa. No do te borbe nije došlo – rekao je Conor McGregor i dodao:

– Vratio sam se tamo gdje bih trebao biti, a poraz je tajni sastojak za uspjeh. Ja već gledam prema stadionu u Las Vegasu gdje ću se u prosincu boriti za naslov, ali prvo ću se poigrati s ovim uplašenim momkom. Dustin me se plaši, kao i svi drugi…

Odgovori

Back to top button