MMA

Conor McGregor trenira dvaput dnevno, no u oktogon se vraća tek dogodine

Prošlo je više od godinu dana otkako se Conor McGregor teško ozlijedio u meču protiv Dustina Poiriera. Velika UFC-ova zvijezda slomila je nogu te je morala na operaciju.

Ozljeda je zaliječena, a Conor se vratio treninzima. No izgleda kako se ne žuri u oktogon, premda često objavljuje fotografije i snimke s treninga.

Naime, McGregor je dobio ulogu u remakeu velikog filmskog hita Road House iz 1989. godine u kojem je glavnu ulogu imao Patrick Swayze.

U filmu će Jamesa Daltona glumiti Jake Gyllenhaal, dok će slavni Irac imati neku sporednu ulogu.

Conorov menadžer Tim Simpson potvrdio kako snimanje počinje uskoro na Karibima.

– Pred njim je zabavna mala avantura, a potom se vraća penjanju na planinu. To se uklapa savršeno, na putu je velikog povratka sljedeće godine – kazao je Tim Simpson.

Menadžer je istaknuo kako je McGregor već u odličnoj formi, ali čeka da mu se noga potpuno oporavi.

– Conor je sportaš svjetske klase i njegova je želja biti najbolji borac na svijetu. Još uvijek se oporavlja od ozljede i nastavlja pripreme za povratak. Ne razmišlja prijeći u glumce, a sada mu se ukazala odlična prilika da se i u tome okuša. Vjerujem da će to sjajno obaviti – istaknuo je Tim Simpson i zaključio:

– Noga se oporavlja i treba još malo vremena, ali on trenira kao luđak. Dvaput dnevno, svaki dan. Trenira izuzetno naporno i u nevjerojatnoj je formi. Potrebno je samo završno brušenje kako bi ta noga bila kao i prije nego što se ozlijedio.

Odgovori

Back to top button