MMA

Conor McGregor ponovno žestoko izvrijeđao Daniela Cormiera

Conor McGregor i dalje je vrlo aktivan na društvenim mrežama. Irska MMA zvijezda je u jednoj od svojih posljednjih objava postavio fotografiju posljednje borbe protiv Dustina Poiriera prije mjesec dana u kojoj je na kraju prve runde slomio nogu.

Notorious je uz fotografiju napisao:

‘Čisti blok Dustina Poiriera, debeli pijani DC’.

McGregor se tom porukom dotaknuo Daniela Cormiera koji je u svojim komentarima tvrdio kako je Poirier blokirao udarac. Nakon nekog vremena Conor je tu poruku obrisao.

Bivši prvak UFC-ove poluteške i teške kategorije odgovorio je irskoj zvijezdi.

– Radim na ESPN-u, pa je meni mnogo lakše. Na odjelu koji se bavi video-analizama mogu provjeriti svaki Conorov kick koji je blokiran. Zato me slušaj me prijatelju. Prekini razmišljati i brinuti o meni – kazao je Daniel Cormier i nastavio:

– Razmišljaj o onima koji te stalno razbijaju kad god uđeš u oktogon. A ja nisam taj, ja sam završio s borbama. Živim najbolje razdoblje u životu. Počni brinuti o načinu na koji ćeš pobijediti svoje protivnike. Skini se više s interneta…

Cormiera ne brine previše što McGregor misli o njemu.

– Ne moramo biti prijatelji i nije mi važno što on govori o meni. Ja ću nastaviti sa svojim poslom. Kada zasluži pohvale, dobit će ih, a kada nešto napravi loše, bit će kritiziran. Sve kickove koje je bacio dogodili su se u prvoj minuti borbe. Nakon toga ga je Dustin Poirier četiri minute prebijao – podvukao je Daniel Cormier.

Te izjave nisu prošle ispod Conorova radara, te je Irac u nekoliko poruka na Twitteru izvrijeđao Cormiera. Nazvao ga je debelim užasom i pijanicom, a u posljednjem tvitu je napisao:

‘Tvoji problemi s leđima, kilažom i načinom života su katastrofalni. I onda se još napiješ na radnom mjestu prije nego ćeš komentirati na McGregorovoj priredbi. Mizerno. Čestitke Jonu Jonesu na godišnjici nokauta high kickom protiv tebe. Dobro uvijek pobijedi zlo? Nisam bio siguran da si ti zlo. Lažnjaku’.

Odgovori

Back to top button