MMA

Conor McGregor pokazao da ima veliko srce, donirao pola milijuna dolara udruzi u Lafayetteu

Bivši dvostruki UFC-ov prvak Conor McGregor ipak je pokazao kako ima veliko srce te je pola milijuna dolara donirao udruzi ‘Boys and Girls Clubs of Acadiana’ smještenog u Lafayetteu. Irska MMA zvijezda učinila lijepu gestu, te novac uplatila organizaciji smještenoj u rodnom gradu njegovog sljedećeg suparnika Dustina Poiriera.

‘Boys and Girls Clubs of Acadiana primila je neočekivani poziv prošlog tjedna i čast nam je što s vama dijelimo informaciju da je Conor McGregor donirao 500.000 dolara kako bi pomogao mladima u južnoj Louisiani te kako bi podržao naš nadolazeći Ljetni kamp, ali i zdravstvene te rekreacijske aktivnosti na naših šest lokacija. Ta investicija potpuno mijenja igru!

Hvala ti, Conore. Hvala ti što pomažeš da naša djeca imaju ono što im je potrebno za rast i napredovanje ovoga ljeta’, piše u poruci koja je objavljena na Facebook stranici udruge.

Conor je tako ispunio obećanje, ali ne koje je dao Dustinu Poirieru. Naime, McGregor je uoči UFC 257 priredbe, kada je nokautom u drugoj rundi izgubio protiv Poiriera, obećao Diamondu kako će pola milijuna dolara donirati njegovoj zakladi ‘Good Fight’. No kako se to nije dogodilo, Dustin je nedavno prozvao Conora.

To je uvrijedilo McGregora koji je čak i putem Twittera otkazao borbu. Irac se branio kako nikada nije dobio plan što će udruga napraviti s novcem te zato ništa nije uplatio. Nakon što su izmijenili nekoliko poruka Poirier se ispričao McGregoru.

Njihov treći međusobni dvoboj predvodit će UFC 264 priredbu koja će se 10. srpnja održati u Las Vegasu.

Odgovori

Back to top button