MMA

Conor McGregor otkrio kako je nakon ozljede dobio malo podrške od svojih kolega

Nakon teške ozljede dobio sam malo podrške od svojih kolega. Zapravo, bilo je potpuno suprotno. Mnogi su pokazali kandže, ali ne brinite, volim malu ogrebotinu od kujice. Vidimo se kada vas se dohvatim vi mali nitkovi. Svi se dobro zabavite, poručio je Conor McGregor, a povod je bila poruka Andersona Silve koji mu dao nekoliko savjete, te mu zaželio brz oporavak.

McGregor je prije nešto manje od dva mjeseca slomio nogu pred kraj prve runde protiv Dustina Poiriera, te je morao predati meč.

Sličnu ozljedu 2013. je pretrpio Anderson Silva u meču protiv Chrisa Weidmana. Legendarni Brazilac dao je Conoru nekolika savjeta.

– Mora nastaviti s fizikalnim terapijama. Neka trenira gornji dio tijela. Sada svu pažnju mora posvetiti oporavku i ne razmišljati hoće li se boriti sutra ili za šest mjeseci. važno je da se ozljeda dobro zaliječi, oporavak je najvažniji – rekao je Anderson Silva i nastavio:

– Sada ne bi trebao razmišljati o povratku, jer će osjetiti taj trenutak i znat će kada bude spreman. Njegov um će se povezati sa srcem i to će ga učiniti moćnim. Mora sebi dokazivati koliku želju ima nastaviti karijeru. Sada je najvažnije imati jaku mentalnu snagu.

Irski borac je više puta pokazao poštovanje prema Andersonu Silvi, a sada se putem Instagrama obratio brazilskoj legendi:

‘Andersone, zahvalan sam ti na poruci’.

Odgovori

Back to top button