MMA

Colby Covington prozvao Poiriera: Sada si pokazao pravo lice

Dustin Poirier i Colby Covington nekada su bili timski kolege iz ATT-ja na Floridi dok Chaos zbog svog ponašanja nije izbačen iz dvorane. Covington je počeo prozivati Poiriera i to je često činio.

Pokušao ga je omesti uoči UFC 264 priredbe i okršaja protiv Conora McGregora objavivši video s jednog sparinga u kojem je navodno malo žešće krenuo na suvježbača. Nakon nekoliko dana pauze Chaos je nastavio sa svojim provokacijama.

– Borba protiv Conora pokazala je pravo lice navodnog humanitarca i dobrog čovjeka Dustina ‘Soiriera’. Šepurio se i unosio Conoru u lice, a svima je jasno kako je njegova pobjeda slučajna – kazao je Colby Covington i nastavio:

– McGregor je slomio nogu, bio je to slučajan i bezvezan završetak, nije bio nokautu, niti pobjeda sudačkom odlukom ili gušenjem. Dustin paradira ispred protivnika u trenutku njegove slabosti. A Conor je napravio njegovu karijeru i sve učinio kako bi Poirier dobio tu veliku borbu.

Chaos nije mogao ne spomenuti Dustinovu suprugu Jolie.

– Baš je zabavno što je sada pokazao kakva je osoba. Imao je svoju Jolie tamo kao potporu. Očito je da ona služi kao njegov oslonac jer zna da je govnar. Želi pokazati kako je dobar obiteljski čovjek, otac i suprug. Ali pokazao je svoje pravo lice, on je prljavo smeće kao i cijeli njegov trening kamp – istaknuo je Poirierov bivši timski kolega.

Njihov sukob počeo je uoči UFC 242 priredbe kada je Covington prognozirao da će Khabib Nurmagomedov pobijediti Poiriera. Iako su se prozivali i tražili međusobnu borbu, do tog okršaja još nije došlo. Chaos smatra kako ne bi imao ništa protiv da se napokon sretnu u oktogonu.

– Neka dođe u velter kategoriju i bori se s taticom, tu može dobro zaraditi. Deset godina smo trenirali zajedno i uvijek smo si znale reći neke stvari u dvorani. Problemi s njime su na dubokoj razini i nadam se kako ćemo našu prepirku riješiti jednog dana u oktogonu. Međutim, ne dođe li do te borbe, fanovi znaju tko je tatica – zaključio je Colby Covington.

Odgovori

Back to top button