MMA

Ciryl Gane ne želi meč protiv Toma Aspinalla: Dosta je riskiranja

Mnogi s velikim nestrpljenjem čekaju UFC 295 priredbu u studenom kada će se u oktogonu u meč za pojas prvaka teške kategorije obračunati prvak Jon Jones i Stipe Miočić.

Kraljevska je divizija uvijek nudila velika uzbuđenja, tako da su teškaši često pod posebnim povećalom. Svako malo pojavi se neki perspektivan borac za kojeg se kaže da je budućnost divizije.

Ciryl Gane i Tom Aspinall su toj skupini boraca, te bi njihov međusobni obračun sigurno zainteresirao MMA fanove. No Francuza meč protiv Toma zasad ne zanima.

– Mnogo me ljudi pitalo za Aspinalla, no ta borba za mene nema smisla. Imam dobar tim koji se brine za moju karijeru i njima mogu zahvaliti što sam se tako brzo probio među najbolje. Sada me samo zanima borba za pojas. Ja sam prvi izazivač, a on četvrti. Zato naš meč nema smisla. Dosta je riskiranja, i to protiv hrvača. To me više ne zanima, hoću borbu koja donosi nagradu – naglasio je Ciryl Gane i dodao:

– Želim se dugo zadržati u UFC-u, tako da će biti vremena i za meč protiv Toma Aspinalla. Siguran sam da ćemo se jednog dana boriti, ali sada ne želim riskirati. Sada me zanima samo pojas.

Odgovori

Back to top button