MMA

Chimaev uskoro počinje trenirati, te želi plivati s aligatorima i morskim psima

Khamzat Chimaev imao je ozbiljnih zdravstvenih problema i dugo je osjećao posljedice nakon što je prebolio koronavirus. Čečenski borac koji živi i trenira u Švedskoj uskoro bi se trebao vratiti pravim treninzima. Prvu borbu mogao bi imati u srpnju, tvrdi Khamzatov menadžer Ali Abdelazi.

Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci borba između Khamzata Chimaeva i Leona Edwardsa čak je tri puta otkazivana. U jednom trenutku čečenski je borac zabrinuo fanove, te svojom objavom najavio moguće povlačenje.

Dana White je dan kasnije demantirao Chimaeva i rekao kako se Khamzat treba prvo dobro odmoriti. Chimaev je nedavnom objavom na Instagramu najavio povratak:

‘Iznenađenje. Vraćam se kako bih vas sve prebio’.

Khamzatov menadžer Ali Abdelazi potvrdio je kako se Chimaev sljedeći mjesec vraća punim treninzima.

– Još uvijek se liječi, ali se osjeća mnogo bolje. U travnju počinje trenirati, a borbu bi mogao imati u srpnju – kaže Ali Abdelazi i dodaje:

– Borba je njegov život i osjećao se nemoćno kad više nije mogao trenirati. Nedavno mi je rekao kako želi plivati s aligatorima i morskim psima, hoće biti u njihovoj blizini. To je valjda neki poseban trening.

Odgovori

Back to top button