MMA

Chatri komentirao nezgodnu situaciju u Soldićevom meču, Roberto osjeća bolove u trbuhu

Roberto Soldić je u svojoj prvoj borbi za ONE Championship promociju primio nezgodan udarac u međunožje, te od jakih bolova nije mogao nastaviti meč.

Dagestanac Murad Ramazanov je polovicom prve runde nedopuštenim udarcem lijevim koljenom pogodio Robocopa u nezgodno mjesto.

Hrvatski borac se nije uspio oporaviti za vrijeme propisane medicinske pauze, te je meč prekinut.

Ramazanov je u jednoj od svojih posljednjih objava na društvenim mrežama pozvao Soldića na novi obračun, koji bi se mogao dogovoriti za siječanj.

Mnogi vjeruju kako se Soldićeev štitnik raspao od Muradovog snažnog udarca, a situaciju je dodatno komentirao ONE-ov predsjednik Chatri Sityodtong.

– Ne znam zašto Soldić nije koristio metalni ili plastični štitnik. Njegov štitnik napravljen je od tvrde pjene i ne znam tko ih proizvodi. On je primio taj udarac, a osjetio ga je kao da nije nosio štitnik. Svi smo to vidjeli… – rekao je Chatri Sityodtong i dodao:

– U šali smo rekli da ćemo Soldiću, bude li se oporavio, odmah ponuditi borbu na ONE 164 priredbi. Svi su mislili kako će se do tada oporaviti, no nije tako. Nije dobro i ne može hodati. Boli ga trbuh i leži. Nadam se da nije ništa ozbiljno.

Odgovori

Back to top button