MMA

Charles Oliveira želi ponovno biti prvak: Borba protiv Dariusha sigurno neće biti dosadna

Bivši prvak UFC-ove lake kategorije Charles Oliveira posljednji put je nastupio u listopadu prošle godine kada je ‘submissionom’ (arm-triangle choke) u drugoj rundi izgubio protiv Islama Makhacheva.

Brazilski borac najavio je novi napad na titulu, no na putu do tog meča mora prvo proći Beneila Dariusha.

Njihov je okršaj uvršten u program UFC 288 priredbe koja će se 6. svibnja održati u Prudential Center dvorani u Newarku u New Jerseyju.

Na istom eventu će Aljamain Sterling braniti pojas prvaka bantam kategorije protiv Henryja Cejuda.

– Više ne želim napraviti istu pogrešku, ne želim unaprijed govoriti da ću pobijediti. U ovoj ću borbi biti lovac, napadat ću ga i nije mi važno kako ću stići do trijumfa, hoće li to biti nokautom, ‘submissionom‘ ili sudačkom odlukom. Ne znam hoću li imati poseban plan. Ja ne taktiziram, to nije moj stil. Ja ću napasti – rekao je Charles Oliveira i dodao:

– Naša borba sigurno neće biti dosadna. Mogu biti u nokdaunu ili na tlu, ali vidjet ćete kako ustajem. Dariush je bio nokautu ili je izgubio prekidom u borbi u parteru. Svi imamo neku slabost, ima i on. Ali ja silno želim ponovno postati prvak, pobijediti i ispisati povijest. Ja sam lav koji lovi i gladan sam pobjeda.

Odgovori

Back to top button