MMA

Charles Oliveira vjeruje kako će McGregor izgubiti protiv Chandlera, Conor mu odgovorio

Conor McGregor trebao bi se u drugoj polovici godine boriti protiv Michaela Chandlera, a eventualnom pobjedom mogao bi dobiti priliku boriti se za pojas UFC-ova prvaka lake kategorije.

Velika MMA zvijezda teško se ozlijedila u srpnju 2021. u meču protiv Dustina Poiriera, pa fanovi s nestrpljenjem čekaju njegov povratak u oktogon.

I dok neki borci smatraju kako je nepravedno da Conor tako brzo dobije priliku boriti se za naslov, bivši prvak Charles Oliviera vjeruje kako će McGregor izgubiti protiv Chandlera.

– Conor neće pobijediti u toj borbi, on samo prodaje mečeve. Odličan je za promociju i ljudi vole njegove borbe, ali mislim da neće svladati Chandlera. Ne moram razmišljati da će on napasti titulu. Michael je eksplozivan borac, a Conor se nije dugo borio. Vjerujem da će Chandler svladati McGregora – istaknuo je Charles Oliviera.

Njegova izjava je privukla Conorovu pažnju, te mu poručio da zašuti, jer je njegov omjer s Brazilcima 2-0 (pobijedio je Diega Brandaa i Josea Alda), a kasnije je dodao kako je zapravo njegov omjer 3-0, jer se Rafael dos Anjos uplašio.

McGregor i Dos Anjos trebali su se boriti 2016. godine, no Brazilac se ozlijedio i taj se meč nije dogodio. Kao zamjena je uskočio Nate Diaz i pobijedio slavnog Irca.

Odgovori

Back to top button