MMA

Charles Oliveira spreman je na borbu protiv Khabiba, bude li se Dagestanac odlučio vratiti

Trenutačno najbolji borac lake kategorije Brazilac Charles Oliveira pokušat će 22. listopada u meču protiv Islama Makhacheva vratiti pojas UFC-ovog prvaka.

Njihov okršaj predvodit će UFC 280 priredbu koja će se održati u Abu Dhabiju.

Oliveira je bio gost posljednjeg eventa u Londonu te je na konferenciji za medije najavio svoj sljedeći nastup.

Obojica su u odličnoj formi, Oliveira ima 11, a Makhachev deset pobjeda u nizu!

– I on je u fantastičnom nizu, no ja sam se borio protiv čvršćih boraca i vraćam se kako bi dokazao da sam najbolji – kazao je Do Bronx i nastavio:

– Islam će pokušati odvesti borbu na tlo, no želi li se stvarno okušati s najvećim majstorom ‘submissiona‘ u povijesti UFC-a? Nisam baš siguran. Nemam s time problema, spreman sam za sve što može ponuditi.

Charles Oliveira je UFC-ov rekorder po broju pobjeda ‘submissionom’, ima ih 16.

A jedan od Islamovih trenera je Khabib Nurmagomedov koji se u listopadu 2020. nakon trijumfa protiv Justina Gaethjea povukao u mirovinu.

Zakotrljala se priča kako bi se Khabib mogao vratiti borbama bude li Oliveira pobijedio Makhacheva. Do Bronx ne bi imao ništa protiv toga…

– Hoće li se zbog toga vratiti, to morate pitati Khabiba. Ja trenutačno razmišljam samo o svom sljedećem meču, a onda se vraćam u Brazil, gdje će u siječnju biti nova borba. Poštujem što je Khabib učinio tijekom karijere, no bude li se odlučio vratiti – tu sam – istaknuo je Charles Oliveira, te se dotaknuo Conora McGregora:

– Nije mi nešto simpatičan. To je biznis, on donosi novac i to je odlično. Conor je sada nešto teži, no mogu se boriti protiv njega bude li potrebno. McGregor samo želi uživati u životu.

Odgovori

Back to top button