MMA

Charles Oliveira otkrio što mu je Khabib rekao nakon poraza protiv Makhacheva

Brazilac Charles Oliveira nije uspio vratiti pojas UFC-ova prvaka lake kategorije u svoje vlasništvo, nakon što mu je promocija uoči meča protiv Justina Gaethjea oduzela, jer nije prošao na vaganju.

Do Bronx je dobio novu priliku na UFC 280 priredbi u Abu Dhabiju, ali u tome nije uspio, Islam Makhachev ga je u drugoj rundi ‘submissionom’ prisilio na predaju.

– Borci znaju kakav je to osjećaj. Dogodi se ponekad da jednostavno to nije tvoj dan. Vratit ću se – poručio je Charles Oliveira nakon meča, te se ispričao fanovima:

– Hvala svima na podršci. Baš mi je žao, ali vratit ću se jači. Danas je protivnik bio bolji od mene.

Bivši prvak Khabib Nurmagomedov je među prvima prišao Brazilcu, te su jedan drugome, bez obzira na izjave prošlih tjedana, iskazali veliko poštovanje.

– To je sport u kojem znamo što se radi i moramo promovirati borbe. To je upravo ono što smo i radili. Khabib je došao do mene i rekao mi kako je sve što je govorili bilo u cilju promocije borbe. I da me poštuje – otkrio je Charles Oliveira i nastavio:

– Khabib je veliki prvak. Ispisao je sjajnu priču i sada ima sjajnog prvaka kraj sebe. Rekao mi je da me poštuje i kako je sve što se dogodilo ranije bio samo dio posla.

Oliveira je odmah pokazao interes za uzvratnom borbom, no vjerojatno će morati malo pričekati dok se ne obračunaju Islam Makhachev i Alexander Volkanovski.

Odgovori

Back to top button