MMA

Chandler vjeruje kako će Poirier izabrati borbu za naslov protiv Oliveire prije Conorova povratka

Michael Chandler (22-6) ima polovičan uspjeh u UFC-u, prvo je pobijedi Dana Hookera, a potom je u borbi za naslov u lakoj kategoriji izgubio protiv Charlesa Oliveire.

Bivši Bellatorov prvak se priprema za okršaj protiv Justina Gaethjea, a njihova borba trebala bi se održati 6. studenog na UFC 268 priredbi u New Yorku.

No zbog epidemioloških mjera nastup bi mogao biti dopušten samo cijepljenim borcima. Kako je Chandler izjavio kako se za sada ne želi cijepiti njegova je borba protiv Gaethjea na toj priredbi upitna.

U posljednjoj izjavi dotaknuo se situacije u vrhu lake kategorije.

– Dustin Poirier bi trebao čekati četvrtu borbu protiv Conora McGregora. Osvoji li Poirier naslov, može li Conor odmah nakon povratka dobiti borbu protiv Dustina? To bi bila borba za pojas. No događale su se i u luđe stvari – kazao je Michael Chandler i nastavio:

– Uglavnom, da sam ja Dustin Poirier čekao bih McGregorov povratak Conora i četvrtu borbu. Naročito nakon svega što je izgovorio Dustinovoj supruzi, a spominjao je i djecu. Ali Poirier je sportaš i želi osvojiti najveću nagradu u MMA-u. Osvojio je privremeni pojas, no on želi biti pravi prvak. Ma izabrat će on borbu protiv Charlesa Oliveire.

Odgovori

Back to top button