MMA

Cejudo poručio O‘Malleyju neka se spremi za obračun u svibnju: Možda se Sterling ne pojavi

U svibnju se nakon tri godine pauze borbama vraća Henry Cejudo. Nekadašnji dvostruki UFC-ov prvak trebao bi se boriti protiv Aljamaina Sterlinga za naslov u bantam kategoriji.

Njihov okršaj vjerojatno će predvoditi UFC 288 priredbu na kojoj je svoje mjesto pronašao meč između Charlesa Oliveire i Beneila Dariusha.

Prvak Aljamaina Sterlinga se nakon pobjede protiv T.J. Dillashawa oporavljao od ozljede bicepsa, te je najavio kako će biti spreman treći put braniti zlatni pojas.

No ‘Triple C’ sumnja kako će se Sterling 6. svibnja pojaviti u oktogonu te je poručio prvom izazivaču Seanu O‘Malleyju da bude spreman.

– Hoće li Aljamain biti spreman za borbu? Ne znam, sumnjam da Sterling uopće želi taj meč. No poručio bih Seanu O‘Malleyju neka bude spreman – rekao je Henry Cejudo i nastavio:

– Spremat ću se za Aljamaina Sterlinga, ali ozbiljne pripreme kreću tek kad borba bude službeno dogovorena, kada vidim njegov potpis na ugovoru. Moram biti oprezan jer moguće da se tada Sterling ne pojavi. Pripreme moram prilagoditi situaciji ako Aljamain odustane od borbe.

Odgovori

Back to top button