MMA

Cannonier priznao kako se nakon poraza protiv Adesanye rasplakao u svlačionici

Jared Cannonier je prošlog vikenda na UFC Fight Night priredbi u Las Vegasu podijeljenom odlukom sudaca svladao Seana Stricklanda.

Američki borac je tom pobjedom barem malo isprao gorak okus koji je ostao od meča u srpnju kada je u borbi za pojas prvaka srednje kategorije izgubio protiv Israela Adesanye.

Cannonier je teško prihvatio tak poraz, te je u intervjuu u MMA Houru otkrio kako se rasplakao u svlačionici.

– Otišao sam u svlačionicu i rasplakao se. Plakanje nije slabost nego dobar ispušni ventil kako bi se riješili stresa i napetosti. Nisam ridao i tražio rame za plakanje, bila je to jednostavno stvar koju sam morao odraditi. Bio sam frustriran i zato sam plakao – istaknuo je Jared Cannonier, te se osvrnuo na kritike koje je dobio nakon tog meča:

– Jedino je važno moje mišljenje, bio je to meč boraca na najvišoj razini. Ljudi žele gledati krvave obračune i borce koji se tuku. Ali kada imate dvojicu koji to izbjegavaju onda ćete dobiti takvu borbu. No ja sam se zabavio i bilo je to dobro iskustvo. Mnogo sam naučio kroz tih pet rundi, jer ove godine sam proveo oko 59 minuta u kavezu. Ranije sam u mečevima provodio mnogo manje vremena.

Cannonier je ove godine imao tri meča, u veljači je nakon devet minuta i 29 sekundi pobijedio Dereka Brunsona, te je po 25 minuta proveo u kavezu protiv Adesanye i nedavno protiv Stricklanda.

Odgovori

Back to top button