MMA

Brkan prekidom pobijedio Crnogorca Todorovića, Are ‘ugušio’ suparnika

Mnogo akcije i sjajnih borbi viđeno je na otvaranju nove sezone FNC Armagedona. Priredba je krenula sjajnom borbom u perolakoj kategoriji u kojoj je Slovenac Edin Ramdedovič gušenjem je u prvoj rundi pobijedio Osječanina Domagoja Gunčevića.

Polufinale je izborio i Denis Jurakić iz Ahilej MMA akademije koji je nadjačao Mateja Bolfana iz UFK Novi Zagreb tima.

Bugarski borac Rusi Minev je u lakoj kategoriji je dominirao protiv Talijana Piersanta Paderna i stigao do uvjerljivog trijumfa.

U polufinalu mu se pridružio Abraham Are iz ATT Zagreba koji je nakon dvije minute borbe gušenjem svladao Davuda Muhića.

Srpski borac Đorđe Bukvić bio je bolji od Luke Vargovića, a uspješan u velter kategoriji je bio i Radovan Vuković protiv Mislava Stanića iz splitskog Pit Bulla.

U meču srednje kategorije Matija Bosančić iz Unity Fight Teama je za dvadesetak sekundi nokautirao Tomislava Ceronju iz Bana.

Polufinale je izborio i Ilija Brkan iz UFK Novi Zagreb koji je okrenuo borbu i prekidom u drugoj rundi pobijedio Crnogorca Jovana Todorovića.

Hrvoje Stepić iz Bana je u superfight perolakoj kategoriji jednoglasnom odlukom sudaca nadjačao Talijana Giovannija Rivettija.

Borilačka priredba nastavlja se već idućeg vikenda.

Odgovori

Back to top button