MMA

Blachowicz razmišlja o borbi protiv Jonesa: Pokušao bih ga nokautirati

Jan Blachowicz (28-8) je nakon prošlogodišnje pobjede protiv Coreyja Andersona prozvao Jona Jonesa koji nije imao ništa protiv tog okršaja. Poljak je imao želju napasti naslov protiv prvaka poluteške kategorije, ali kako su se Bonesovi pregovori s UFC-om rastegnuli do tog meča nije došlo. U međuvremenu je Jones odlučio napustiti pojas i prijeći u tešku kategoriju.

No Blachowicz je dobio priliku osvojiti naslov. Poljski borac je u meču za pojas prvaka poluteške kategorije nokautirao Dominicka Reyesa, a potom i obranio titulu protiv Israela Adesanye. Sljedeći suparnik mogao bi mu biti Glover Teixeira, ali i dalje vjeruje kako će se jednog dana boriti protiv Bonesa.

– Vjerujem kako ću dobiti priliku boriti se protiv Jona Jonesa. Obećao mi je meč, ali ne želim pričati o Jonesu jer mi je ta tema trenutačno dosadna – kazao je Jan Blachowicz, te otkrio kakve bi imao šanse protiv Bonesa:

– Dobijem li od UFC-a ugovor za borbu protiv Jonesa, pronaći ću način kako ga pobijediti. Naravno, pokušao bih ga nokautirati, ali mislim da bi to bio okršaj sličan onome kakvog sam imao protiv Adesanye.

Odgovori

Back to top button