MMA

Blachowicz i Teixeira bore se 30. listopada u Abu Dhabiju

Izgleda kako je borba za UFC-ov naslov poluteške kategorije između prvaka Jana Blachowicza i Glovera Teixeire pomaknuta na UFC 267 priredbu koja će 30. listopada održati na Fight Islandu u Abu Dhabiju.

Poljski udarač bi tako trebao braniti pojas na istom mjestu gdje je u rujnu prošle godine osvojio naslov pobijedivši Dominicka Reyesa.

Prvi put je pojas obranio u ožujku u Las Vegasu kada je nadjačao Israela Adesanyu. Jan je najavio kako želi barem šest mjeseci pauze kako bi proveo što više vremena s novorođenim sinom.

Poljak ima pet pobjeda u nizu, odnosno devet u posljednjih deset mečeva. Sada je vrlo izgledno kako će Aleksandar Rakić i Jan Prochazka morati odraditi barem jednu borbu, a njihov mogući međusobni dvoboj mogao bi biti sjajan uvod u borilački spektakl između Blachowicza i Teixeire koji su bili najavljeni za 25. rujna na UFC 266 priredbu.

Sada bi glavni meč te priredbe mogao postati okršaj između Alexandera Volkanovskog i Briana Ortega.

Najjača MMA organizacija na svijetu je posljednju borbu na Fight Islandu imala u siječnju kada je Dustin Poirier na UFC 257 priredbi pobijedio Conora McGregora.

Odgovori

Back to top button