MMA

Bivši UFC-ov prvak: Khabib želi nastaviti ono što je radio njegov otac i postati trener

Nakon karijere u oktogonu Khabib Nurmagomedov postaje MMA trener. Neporaženi Dagestanac i bivši UFC-ov prvak posvetio se biznisu, postao je vlasnik Eagle Fighting Championship, te će sudjelovati u pripremama svojih kolega i prijatelja za nastupe u borbama.

Još jedan bivši UFC-ov prvak Luke Rockhold otkriva kako se Khabib ponudio kao trener da ga pripremi za povratak u oktogon.

– Želi mi biti trener i dio tima koji će sudjelovati u mom povratku borbama. Želja mu je nastaviti ono što je radio njegov otac i postati Trener godine. Njegov otac je uvijek znao što treba raditi i imao je dobar osjećaj za sport. A sada Khabib želi preuzeti tu ulogu – kaže Luke Rockhold i dodaje:

– On može biti dobar trener. Bez obzira koliko znate, mislim da je važno da imate nekoga tko će vas usmjeriti, morate imati trenera kojem vjerujete. Khabib sigurno zna mnogo toga i zna nametnuti ritam, odmah mi se svidio. Voli raditi i uvijek me gurao naprijed.

Luke Rockhold (16-5) je svoju posljednju borbu imao u srpnju 2019. kada je nokautom u drugoj rundi izgubio protiv Jana Blachowicza.

– Mogao bih se vratiti krajem ljeta. naporno treniram, ali stalno imam problema s ramenom. No važno je da mi se vraća samopouzdanje. Sjajno se osjećam i želim se što prije vratiti u formu – zaključio je Luke Rockhold.

Odgovori

Back to top button