MMA

Bivši prvak prognozirao ishod meča između McGregora i Poiriera

Okršaj između Dustina Poiriera i Conora McGregora predvodi UFC 264 priredbu koja će 10. srpnja održati u Las Vegasu. Bit će to njihov treći međusobni dvoboj. McGregor je u rujnu 2014. pobijedio prekidom u prvoj rundi, a Poirier mu je uzvratio početkom godine.

U siječnju na UFC 257 priredbi Diamond slavio nokautom u drugoj rundi. To je bio prvi McGregorov poraz nokautom, nakon kojeg su brzo dogovorili i treći meč.

Bivši UFC-ov prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov smatra kako Conor najbolje izglede ima u prvoj rundi, a ako se borba nastavi…

– Bude li se borba mogla završiti u prvoj rundi onda je Conor u prednosti. Ako se meč nastavi onda će Dustin pobijediti – kazao je Khabib, bez obzira na to što je McGregor u borbi protiv njega izdržao rundu dulje od Poiriera.

Brazilac Charles Oliveira pojas prvaka mogao bi braniti protiv pobjednika meča između Poiriera i McGregora.

– Kategorija je uvijek bila zanimljivija i najjača, bit će dosta uzbuđenja do kraja godine – istaknuo je Khabib Nurmagomedov.

Bivši prvak dotaknuo se situacije u vrhu divizije.

– Brazilci imaju Charlesa Oliveiru i Rafaela dos Anjosa, a Amerikance odlično predstavljaju Dustin Poirier, Justin Gaethje i Michael Chandler. Moglo bi se reći da je to okršaj između Brazilaca, Amerikanaca i Rusa – zaključio je Khabib Nurmagomedov, koji nije istaknuo niti jednog ruskog borca, je prvenstveno mislio na timskog kolegu Islama Makhacheva.

Odgovori

Back to top button