MMA

Bisping vjeruje kako na Conorovo agresivno ponašanje utječu tablete protiv bolova

Bivši UFC-ov prvak srednje kategorije Michael Bisping, koji danas radi kao komentator za najjaču svjetsku MMA organizacijom, misli da zna razlog zbog čega je prošlog vikenda na MTV-ovoj dodjeli nagrada Conor McGregor napao poznatog repera Machine Gun Kellyja.

Navodno se Conor želio fotografirati s reperovom djevojkom Megan Fox, a nakon što ga je glumica odbila, UFC-ova zvijezda je pićem zalila par.

McGregor je i pokušao napasti Machine Gun Kellyja, ali je uskočilo osoblje iz osiguranja, te smirilo situaciju.

Bisping vjeruje kako zna što je Conora McGregora dovelo do takve reakcije, jer je i sam bio u sličnoj situaciji nakon ozljede.

Naime, Irac se u srpnju teško ozlijedio u meču protiv Dustina Poiriera, bio je na operaciji, te se sada oporavlja. Njegov oporavak teče jako dobro, te već može stajati na ozlijeđenoj nozi.

– I ja sam bio u takvom stanju. Nakon operacije sam osjećao jake bolove, pa sam uzimao razne lijekove. Od tih lijekova znate izgubiti glavu. Conorovo nedavno ponašanje je posljedica toga i on se pogubio. Vjerojatno je u tome trenutku bio na tabletama – kazao je Michael Bisping i dodao:

– Ti lijekovi vas čine nervoznim i jako vas ošamute. No to nije izgovor za njegovo ponašanje. Znam nešto o tome, jer sam i ja prošao sličnu terapiju prilikom oporavka.

Odgovori

Back to top button