MMA

Bisping savjetuje Jonesu da čeka Ngannoua: Stipe Miočić je najveći teškaš u povijesti i težak protivnik

Nekadašnji UFC-ov prvak srednje kategorije Michael Bisping smatra kako bi Jon Jones trebao razmisliti o svom povratku.

Bivši engleski borac koji danas radi kao UFC-ov komentator savjetuje Jona Jonesa kako bi trebao pričekati povratak prvaka Francisa Ngannoua umjesto da uskoči u borbu protiv Stipe Miočića.

Nakon što je Dana White nedavno izjavio kako je Bones spreman za povratak u oktogon, mnogi navijači sada čekaju datum povratka jednog od najboljih MMA boraca i bivšeg prvaka poluteške kategorije.

Većina se nada kako bi Jon Jones svoj debi u teškoj kategoriji mogao imati protiv bivšeg prvaka Stipe Miočića i to u borbi za privremeni pojas prvaka.

– Bude li se borio protiv Miočića, realno je da ga Stipe pobijedi. Iskreno, Stipe je najveći teškaš svih vremena. Najviše puta je obranio naslov prvaka, ima najviše nokauta. Nokautirao je Fabricia Werduma, zaustavio Daniela Cormiera, pobijedio Francisa Ngannoua… – istaknuo je Michael Bisping i dodao:

– Neki Stipini nastupi bili su nevjerojatni, on je legenda. Pogledamo li njihove vještine i stil, Miočić je za Jonesa teži protivnik u odnosu na Ngannoua. Kod Francisa znamo što mu je najjače oružje, njegova nevjerojatna snaga. Njegovi udarci uspavaju protivnike. Jones bi u toj borbi to trebao izbjegavati.

Odgovori

Back to top button