MMA

Bisping ponovno komentirao McGregorovo ponašanje: Jednom će naletjeti na krivu osobu

Conor McGregor je u zadnjih nekoliko tjedana bio sudionik dva incidenta o kojima se naširoko pisalo.

Prvo je sredinom rujna tražio MTV-oj dodjeli nagrada u New Yorku tražio obračun s poznatim reperom Machine Gun Kellyjem, a nedavno je, tijekom boravka u Rimu, napao i udario talijanskog DJ-a Francesca Facchinettija.

Bivši UFC-ov prvak srednje kategorije Michael Bisping, koji danas radi kao komentator za najjaču svjetsku MMA organizaciju, osvrnuo je McGregorov incident tijekom provoda u Rimu.

Bisping ne vjeruje kako je Conor slomio nos Talijanu, ali ističe kako se sigurno nešto dogodilo.

Nekadašnji prvak misli kako talijanski DJ-a želi iz tog incidenta izvući nekakvu novčanu odštetu. Michael Bisping u videu objavljenom na svojoj YouTube stranici podvlači kako bi UFC-ova zvijezda jednom mogla naletjeti na krivu osobu.

– To bi mu se jednom moglo vratiti. Conor bi trebao biti okružen ljudima koji bi mu rekli ne i koji ga mogu zadržati. Mora se netko naći tko bi mu rekao što da radi. On je jednom bio dvostruki svjetski prvak. Bio sam njegov fan, sada to više nisam – kazao je Michael Bisping i nastavlja:

– Mislim da sada više nitko nije njegov fan. Uskoro će ostati bez toga što ga pokreće i što onda? Tako više ne može živjeti. Jednom će se namjeriti na krivu osobu. Starac u baru, Machine Gun Kelly, Francisco Facchinetti, to nisu opasni tipovi. Što kada sretne nekoga svoje veličine i tko se zna boriti. Ova ispada običan zlostavljač.

Bivši prvak smatra kako bi McGregor trebao što prije popraviti svoje ponašanje kako u budućnosti ne bi snosio neke posljedice.

– Ne želim pljuvati po McGregoru. Kada napravi nešto takvo onda o tome trebamo govoriti. Ne znam kuda ovo vodi. Conor prolazi kroz teško razdoblje. Slomio je nogu, operiran je i ne sumnjam da je na raznim lijekovima protiv bolova. Prolazio sam kroz to i znam što ti takve stvari mogu napraviti. A onda još i alkohol. On bi se trebao znati kontrolirati ili barem imati nekog pored sebe koji ga može zaustaviti – dodao je Michael Bisping i zaključio:

– Njemu je potrebna pomoć jer ovo neće završiti dobro. Što da je Facchinetti pao i udario glavom, mogao je umrijeti. Takvim ponašanjem McGregor može nekoga ozlijedi. Scenarija ima još, recimo da je Facchinetti u vezi s talijanskom mafijom. Što onda? Mi to ne želimo gledati, hoćemo vidjeti pravog Conora McGregora, ali u oktogonu.

Odgovori

Back to top button