MMA

Blachowicz poručio Andersonu: Pobjegao si iz UFC-a nakon što sam te uspavao i skoro umirovio

Prvak UFC-ove poluteške kategorije Jan Blachowicz odgovorio je na prozivku Coreyja Andersona koji je prošlog vikenda na Bellatorovoj priredbi nokautirao Ryana Badera. Borbu je završio u 51 sekundi!

Američki borac se nakon trijumfa osvrnuo na poraz protiv Poljaka, te istaknuo kako ga je podcijenio nakon što ga je već jednom prebio.

U veljači 2020. Anderson je protiv Blachowicza izgubio nokautom. Corey je nakon toga otišao u Bellator i izborio tri pobjede u nizu.

‘Samo malo… Znači osoba koja je pobjegla iz UFC-a nakon što sam ga uspavao i skoro umirovio, tvrdi da je najbolji nakon nekoliko pobjeda u drugoj ligi. Možda sam ga udario prejako. Nisi častan u pobjedi i porazu, Corey. Postoje razine’, napisao je Poljak na svom Twitteru.

Uslijedio je i Andersonov odgovor te je podsjetio na prvi meč iz 2015. kada je pobijedio poljskog borca jednoglasnom odlukom sudaca.

‘Ne zaboravimo što se dogodilo u prvoj borbi, izgledao si poput čovjeka-slona. Tada si napisao kako moraš otići kući i razmisliti o karijeri. Istina, završio sam nokautiran u našoj drugoj borbi (‘lucky punch?’), ali u prvom meču učinio sam te ‘svojom’ punih 15 minuta. Tu se ne radi o sreći’, odgovorio je Corey Anderson.

Odgovori

Back to top button