MMA

Bigfoot ljutit nakon poraza na Megdanu: Trenirate mjesecima, a onda se pojavi sudac i uništi sve

U glavnoj borbi borilačke priredbe Megdan FC promocije koja se održala u Šapcu, bivši UFC-ov borac 41-godišnji Antonio Silva (19-13, 1NC) izgubio je prekidom protiv Portugalca Quentina Domingosa (6-2).

U drugoj rundi portugalski borac je serijom udaraca uzdrmao Bigfoota koji je izgubio tlo pod nogama. Silva je nakon toga primio još nekoliko udaraca, a onda je uskočio sudac i zaustavio borbu.

Naime, sudac je pretpostavio kako se brazilska legenda našla u bezizlaznoj situaciji, te kako u nastavku ne bi došlo do nekakve ozljede. Odmah nakon prekida Silva je pokazao čuđenje, te mu nije bilo jasno zašto je sudac prekinuo meč.

‘Zašto je sudac zaustavio borbu. Trenirate mjesecima i odričete se mnogih stvari, hrane, zabave, nekad i obitelji, da bi ste došli na sto posto. A onda se pojavi sudac i uništi sve za što ste svaki dan naporno radili’, napisao je Antonio Silva u objavi a svom Instagramu i dodao:

‘Pobjeda ili poraz, nije važno, sve je to dio toga. No neki ljudi, nažalost, ne poznaju ili ne razumiju sport u kojem sudjeluju. Poslali su mi ovu snimku kako bi mi pokazali kako sudac nije imao nikakvog razloga prekinuti borbu’.

Odgovori

Back to top button