MMA

Bellatorov šef Scott Coker nudi braći Paulu nastup u MMA-u i meč protiv nekog vrhunskog borca

Budu li Jake i Logan Paul iz boksa prešli u MMA mogli bi se boriti protiv nekih od najvećih talenata slobodne borbe – kaže Bellatorov izvršni direktor Scott Coker.

Prvi čovjek promocije ističe kako bi se YouTube zvijezde mogle boriti protiv nekog iz Top 10.

Coker dodaje kako je nedavno na Bellatorovom događaju u Grammy Museumu u Los Angelesu razgovarao s youtuberima.

– Razgovarao sam s Loganom i Jakeom što žele raditi, te zašto žele ući u MMA – kazao je Scott Coker i dodao:

– Nastavit ćemo razgovarati i budu li stvarno pokazali interes za slobodnu borbu, mi ćemo ih u to uključiti. Naravno, zašto ne.

Bellatorov šef kaže kako su Jake i Logan sjajni sportaši koji još uvijek uče i postaju sve bolji. Dodaje kako je mnoge upozorio na njihov potencijal.

– Kad su prije dvije godine počeli boksati, rekao sam ljudima da ne podcjenjuju te momke, jer će oni biti sve bolji i bolji – rekao je Scott Coker i nastavio:

– Oni stalo treniraju i vježbaju. A budu li ušli u dvoranu kao što je American Kickboxing Academy i trenirali kod Javiera Mendeza, vidjet ćemo što će se dogoditi za godinu dana.

Jake i Logan Paul su velike zvijezde na društvenim mrežama na kojima imaju milijune pratitelja. Mnogi i dalje smatraju kako su dalo od pravih sportaša, no Coker ističe kako poznaje njihove radne navike.

– Impresioniran sam onime što su postigli u dvije godine, i budu li se željeli upustiti u MMA mislim da će i u tome biti dobri – naglasio je Scott Coker, te poručio braći Paul:

– Hej dečki, ako se stvarno želite baviti mješovitim borilačkim vještinama i boriti se s nekim od naših vrhunskih boraca, slobodno me nazovite. Idemo dalje.

Odgovori

Back to top button