MMA

Belal Muhammad se želio boriti protiv Khamzata Chimaeva, a dobio je Seana Bradyja

Okršaj za prvaka lake kategorije između Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva predvodi UFC 280 priredbu koja se ovog vikenda održava u Abu Dhabiju.

Program je ispunjen zanimljivim borbama, tako će u sunaslovnom meču Aljamain Sterling braniti pojas bantam kategorije protiv T.J. Dillashawa, a tu su još dvoboji između Pjotra Jana i Seana O’Malleya, Beneila Dariusha protiv Mateusza Gamrota,…

Na priredbi će nastupiti i Belal Muhammad (21-3, 1 NC) koji nije izgubio u posljednjih osam borbi, lanjski dvoboj protiv Leon Edwardsa je poništen.

U posljednja tri meča je pobijedio Demiana Maiu, Stephena Thompsona i Vicentea Luquea.

Muhammadov protivnik je neporaženi Sean Brady (15-0). Belal je nedavno priznao kako se nije nadao tom protivniku.

– Nakon pobjede protiv Luquea pitao sam se zašto mi ne dogovore meč s Khamzatom Chimaevim, jer nije imao protivnika. U tom trenutku ta je borba imala najviše smisla. Mi smo bili jedini borci iz Top 5 koji se nisu borili protiv Kamarua Usmana – rekao je Belal Muhammad i dodao:

– Nazvao je menadžer i rekao kako me želi ubaciti na priredbu u Abu Dhabiju. Posljednji put kad sam se borio tamo bilo je sjajno. Odmah sam pomislio kako bi meč protiv Chimaeva bio odličan. Ali Khamzat je i dalje imao nekih problema te se nije mogao boriti. A onda su mi ponudili Seana Bradyja.

Odgovori

Back to top button