MMA

Antun Račić u subotu brani KSW-ov pojas prvaka: Volio bih imati neku super borbu

Hrvatski MMA borac Antun Račić (25-8-1) u subotu se vraća u oktogon. Dubrovčanin na KSW 59 priredbi u uzvratnom meču protiv Poljaka Sebastiana Przybysza (7-2) brani naslov u bantam kategoriji. Antun je u njihovom prvom okršaju na KSW 46 priredbi 1. prosinca 2018. pobijedio poljskog borca jednoglasnom odlukom sudaca.

– Za mene je to još jedna borba. U dobroj sam formi i sjajno sam trenirao za taj meč – kazao je Antun Račić, te se osvrnuo na svog suparnika:

– On je težak protivnik i visok borac velikog dometa. No jači sam i vjerujem u boljoj kondiciji od njega. S razlogom sam prvak.

Naš borac ne gleda daleko u budućnost, ali ne bi imao ništa protiv neke super borbu.

– Želim se u svojoj diviziji još više dokazati – istaknuo je Antun Račić i podvukao:

– Bude li zanimljivih ponuda sigurno bih u KSW-u volio imati neku super borbu. Uvijek ću prihvatiti ono što mi promocija ponudi. Zašto ne, ako je riječ o prvaku neke meni bliske kategorije?!

Račić u subotu drugi put brani naslov u bantam kategoriji, koji je osvojio u studenom 2019. u Zagrebu protiv Damiana Stasiaka. Lani u prosincu je obranio pojas prvaka protiv Brazilca Bruna dos Santosa.

– Za svaku se borbu pripremam kao da se borim protiv najboljeg borca. Tako je bilo i ovaj put. Volio bih da napravimo dobar show – naglasio je Antun Račić i zaključio:

– Već sam dokazao kako sam spreman za pet rundi u KSW borilištu, no svaka obrana titule teža je od prethodne. To je nova borba, a Sebastian je novi borac. Spreman sam.

Meč između Račić i Przybysza bit će sunaslovna borba priredbe koju predvodi okršaj između Mariusza Pudzianowskog i Serignea Ousmanea Dije.

Odgovori

Back to top button