MMA

Antun Račić dogovorio borbu za istu KSW-ovu priredbu na kojoj nastupa i Roberto Soldić

Dva hrvatska MMA borca nastupaju na KSW 63 priredbi koja će se 4. rujna održati u Varšavi. Nakon što je potvrđeno kako će Roberto Soldić (18-3) protiv Čeha Patrika Kincla (24-9) drugi put braniti pojas prvaka, na istoj priredbi nastupi će i Antun Račić (25-9-1) u okršaju protiv Poljaka Jakuba Wiklacza (11-3-1).

Račić je posljednju borbu imao u ožujku na KSW 59 priredbi kada je u meču za pojas prvaka bantam kategorije jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet rundi izgubio protiv Sebastiana Przybysza.

Poljski borac je tako uzvratio za poraz iz prosinca 2018. godine, a Antun nije uspio po drugi put obraniti naslov. Naš će se borac samo dan uoči svog 31. rođendana protiv Wiklacza pokušati vratiti na pobjedničku stazu, te jednog dana ponovno stići do trona.

Poljak ima 15 profesionalnih borbi, a posljednji nastup imao je u travnju na KSW 60 priredbi kada je jednoglasnom odlukom sudaca nadjačao sunarodnjaka Patryka Surdyna (5-2-0). Bio mu je to drugi nastup i prva pobjeda u najjačoj europskoj MMA organizaciji.

Odgovori

Back to top button