MMA

Ante Delija izgubio protiv Brazilca Cappelozze prekidom u 1. rundi

Hrvatski MMA borac Ante Delija (17-4) izgubio je u prvom kolu PFL-ova turnira protiv Brazilca Bruna Cappelozze (11-5) prekidom u prvoj rundi. Delijin suparnik borbama se vratio nakon tri godine pauze i poraza na Rizinovoj priredbi protiv Jirija Prochazke.

Na početku borbe Delija je bio nešto agresivniji, pokušao je ugroziti suparnika kombinacijom udaraca, ali je Cappelozza izdržao napad. Brazilac je nakon jednog Antinog ‘high kicka’ preuzeo kontrolu nad borbom.

Snažnim desnim udarcem je uzdrmao Deliju, te je nastavio napadati. Cro Copov učenik pokušao je uzvratiti, ali nije mogao pronaći izlaz.

U brzoj izmjeni udaraca Cappelozza je nastavio pogađati, a Delija više nije bio siguran na nogama. Sudac je uskočio među njih i prekinuo borbu koja je trajala samo 46 sekundi.

Brazilski borac je pobijedio nokautom u prvoj rundi osvojio šest bodova, te povećao izglede za polufinale turnira.

Pobjednik tog natjecanja osvojit će milijun dolara.

Prekid borbe između Delije i Cappelozze pogledajte OVDJE.

I Crnogorka Julija Pajić (3-1) nije dugo izdržala u PFL-ovo oktogonu protiv Brazilke Larisse Pacheco (14-4).

Naime, brazilska borkinja krenula je silovito i nakon samo nekoliko sekundi je lijevim krošeom srušila suparnicu. Larissa je nastavila napadati, te nije dopustila Juliji da se oporavi. Serijom udaraca prisilila je suca na prekid meča koji je trajao 51 sekundu.

Brazilka je za tu pobjedu osvojila šest bodova i napravila veliki korak prema polufinalu turnira lake kategorije.

Trenutak kada je Larissa srušila Juliju pogledajte OVDJE.

Odgovori

Back to top button