MMA

Alexander Volkanovski želi meč protiv Conora McGregora

Prvak perolake kategorije Alexander Volkanovski (23-1) uskoro brani naslov protiv Korejca Chana Sung Junga.

Njihov će okršaj predvoditi UFC 273 priredbu u Jacksonvilleu, dok će se u sunaslovnoj borbi za naslov u bantam kategoriji obračunati prvak Aljamain Sterling i Pjotr Jan.

Volkanovskom će to biti treća obrana titule. Australac je naslov prvo trebao braniti protiv Maxa Hollowaya koji je nastup otkazao zbog ozljede.

U nedavnom je intervjuu otkrio kako mu je san boriti se protiv Conora McGregora.

– Stalno se govori o Conoru. On je bio prvak perolake kategorije, a ja sam pobijedio gotovo sve. Ostao je još samo McGregor – kazao je Alexander Volkanovski i dodao:

– Borbom protiv Conora ispunio bi mi se san, to bi bilo nešto nevjerojatno. Meč bi donio dobru zaradu, a cirkus oko svega bio bi odličan. No govorimo i o ostavštini. McGregor nije izgubio borbu u perolakoj kategoriji, kao niti ja.

Dosad je UFC imao četiri različita prvaka perolake kategorije. Aktualni prvak Volkanovski pobijedio je Alda i Hollowaya, jedino je još ostao McGregor.

– Conor se neće vraćati u tu kategoriju. No mi se možemo boriti u bilo kojoj kategoriji, pa i u velteru. No sada me čeka meč protiv Zombija – rekao je Alexander Volkanovski.

Odgovori

Back to top button