MMA

Aleksandar Rakić zaželio Janu Blachowiczu brz oporavak

Okršaj između Aleksandra Rakića i Jana Blachowicza trebao je 26. ožujka predvoditi UFC Fight Night priredbu u Columbusu.

No Poljak se ozlijedio na treningu te je otkazao nastup. jan je u objavi na Instagramu objasnio o kakvoj se ozljedi radi:

‘Imam lošu vijest. Nažalost ne mogu se boriti 26. ožujka, ozlijedio sam vratnu kralježnicu zbog koje ne smijem naporno trenirati i nešto teško dizati, a za borbu je to svakako potrebno. Sreća je što ne moram na operaciju. Sada je najvažniji oporavak i nadam se da ću za nekoliko tjedana zaliječiti ozljedu. Nadam se da ću s Rakićem dogovoriti neku drugi termin, neka to bude u prvoj polovici godine’.

Rakić je prošle dvije godine imao samo dva meča u kojima je slavio jednoglasnom odlukom sudaca protiv Anthonyja Smitha i Thiaga Santosa.

Nema sumnje da je srpski borac razočaran raspletom događaja, jer se već intenzivno pripremao za najveću borbu u karijeri.

No ostao je pozitivan i porukom na Twitteru poželio bivšem prvaku brz oporavak.

‘Oporavi se što prije. Vidimo se kasnije ove godine. Želim ti sve najbolje’, napisao je Aleksandar Rakić, a Poljak mu se zahvalio na željama.

Odgovori

Back to top button