MMA

Aleksandar Rakić još jednom prozvao Jirija Prochazku: ‘Možemo dogovoriti dobru borbu’

Aleksandar Rakić (14-2) je posljednju borbu imao 6. ožujka kada je jednoglasnom odlukom sudaca nadjačao Thiaga Santosa. Srpski MMA borac s austrijskom putovnicom nadao se kako će tom pobjedom, drugom u nizu, postati izazivač pojasa prvaka.

U međuvremenu je Čeh Jiri Prochazka (28-3-1) nokautirao Dominicka Reyesa te je skočio na ljestvici UFC-ovih poluteškaša na drugo mjesto ispred Rakić.

Češkom borcu bila je to drugi nastup i druga pobjeda u najjačoj MMA organizaciji nakon dolaska iz Rizina. Prošle je godine nokautom svladao Volkana Oezdemira.

A želi li Aleksandar borbu za naslov vjerojatno će morati pobijediti Prochazku, pa je ovih dana ponovno prozvao Čeha.

‘Posljednji put sam se borio u ožujku i još uvijek čekam sljedeći meč. Možemo dogovoriti dobru borbu. Nazivaš se samurajem, no želiš da UFC fanovi čekaju do 2022 godine? Slobodan sam i spreman za bilo koji datum do kraja godine’, poručio je Aleksandar Rakić na Twitteru.

Jan Blachowicz pojas prvaka poluteške kategorije brani protiv Glovera Teixeire na UFC 267 priredbi u Abu Dhabiju. Bilo bi sjajno kada bi UFC-ovi ‘matchmakeri’ na tu priredbu uvrstili i meč Aleksandra Rakića i Jirija Prochazke.

Odgovori

Back to top button