Kick & Thai

FOTO Više od stotinu kickboksača sudjelovalo u Ljetnom kampu Pit Bulla, trener bio i slavni Overeem

Škola borilački vještina Pit Bull Gym iz Splita organizirala je još jedan Kickboxing ljetni kamp. Više od sto sudionika sudjelovalo je u četvrtom po redu kampu koji se od 25. srpnja do 1. kolovoza održao u gradu pod Marjanom.

Na Facebook stranici Pit Bull Gyma ističi kako je to dosad bio najkvalitetniji i najveći ljetni kamp za kickboksače na kojem je sudjelovalo veliki broj onih najmlađih pa sve do veterana iz 14 država: Albanija, Austrija, Belgija, BiH, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Nizozemska, Njemačka, Srbija, Surinam, Švicarska i Turska.

‘Treninge na kojima se uistinu moglo vidjeti i čuti puno interesantnih tehnika i kombinacija te načina priprema i trenažnih procesa sjajno su vodili 13 trenera iz 7 zemalja i to: Alistair Overeem (SUR), Ante Matas (HR), Dario Jurišić (HR), Filip Verlinden (BEL), Gordan Vatavuk (HR), Mario Košar (HR), Marko Žaja (HR), Matijas Barić (HR), Nermin Bašović (BiH), Nick Hemmers (NL), Stipe Drviš (HR), Volkan Oezdemir (SUI) i Zahir Tahunic (GER).

Atmosfera je bila izvanredna tijekom svih osam dana a borci, treneri i pratnja su razmijenili brojna iskustva i sigurno će ovaj kamp snažno doprinijeti u njihovom borilačkom napretku.

Svi koji su došli sa strane najavili su da će se ponovo vratiti i to možda već ovog ljeta u ulozi običnih turista jer su osim vrhunskim kampom, ostali impresionirani našim Splitom kao i morem, suncem i prirodnim ljepotama.

Ovaj kamp je i dio još većeg projekta pod nazivom “Budi borac i prihvati zdrav život” i on pokazuje pravi put kojim bi trebalo nastaviti u budućnosti i u drugim športovima. S

pajanjem športskih aktivnosti, uključivanjem što većeg broja mladih i turizma ostvaruje se niz benefita kako iz natjecateljskog aspekta tako i iz svih ostalih društvenih aspekata poput ekonomskih, zdravstvenih i socioloških.

Dogodine ćemo nastojati privući sudionike iz još više država i produžiti kamp za još dva dana.

Pit Bull nakon rezultatski gledano najuspješnijeg prvog dijela sezone te besprijekorno organiziranog kampa sada nastavlja s treninzima i radom u ljetnom ritmu a za dva tjedna kreću pripreme za drugi dio sezone’.

Odgovori

Back to top button