MMA

Aleksandar Ilić nije produljio ugovor te je napustio KSW

Srpski borac Aleksandar Ilić (13-4) napustio je KSW. U najjačoj europskoj MMA organizaciji debitirao je 2019. protiv bivšeg olimpijskog hrvača Damiana Janikowskog.

Poljski borac je dominirao tijekom meča, a onda je početkom treće runde sijevnuo sjajan Ilićev high kick kojim je nokautirao suparnika.

Na KSW 51 priredbi u Zagrebu izgubio je gušenjem protiv Cezaryja Kesika, a potom i od Michala Materle, a u posljednjem nastupu je u prvoj rundi nokautirao Adriana Dudeka.

‘Želim zahvaliti UFD Sports Managementu i svom menadžeru Ivanu Dijakoviću na podršci i prilici da se borim za najjaču europsku organizaciju KSW. Nakon isteka prvog ugovora, nismo se uspjeli dogovoriti i produljiti ugovor na još četiri borbe u KSW-u.

Htio bih zahvaliti predsjedniku KSW-a Martinu Lewandowskom kao i Macieju Kawulskom, te Wojslavu Rysiewskom što su me doveli u KSW. Imao sam nevjerojatnih trenutaka u toj organizaciji.

Bila mi je čast ući u KSW-ov kavez, te se boriti pred poljskim i balkanskim fanovima. Sve sam dao od sebe da pružim najbolje stvari za organizaciju i fanove.

Hvala timu, trenerima, sparing partnerima, sponzorima te obitelji i prijateljima. Uskoro ću objaviti svoj sljedeći potez i gdje ću nastaviti karijeru, napisao je Aleksandar Ilić u objavi na Instagramu.

Odgovori

Back to top button