Boks

Youtuber dao Conoru zanimljivu ponudu: Sada me najviše treba, nudim mu 23 dolara za borbu!

Bivši UFC-ov borac Tyron Woodley i Youtuber Jake Paul imat će boksački okršaj 29. kolovoza na priredbi u Rocket Mortgage FieldHouse u Clevelandu.

YouTube zvijezdi bit će to četvrti profesionalni boksački meč u karijeri. U sva tri je slavio prekidima, a u posljednjem je u prvoj minuti pobijedio bivšeg MMA borca Bena Askrena.

Jake Paul je prozivao mnoge borce pa je tako na red stigao i Tyron Woodley protiv koga u ring ulazi za nešto više od mjesec dana. A među onima koje Youtuber često spominje je i najveća UFC-ova zvijezda Conor McGregor.

Paul se na zadnjoj presici dotaknuo irskog borca koji je na nedavnoj UFC 264 priredbi slomio nogu te je morao predati Dustinu Poirieru.

– Predvidio sam sve što se dosad dogodilo. Prije 18 mjeseci govorio sam kako želim borbu protiv Conora i svi su mi se smijali. Sada se ja smijem Conoru koji slomljenog gležnja sjedi u kavezu i treba Jakea Paula više nego što ja trebam njega. Nudim mu 23 dolara za borbu – kazao je Jake Paul te nastavio:

– Budemo li se borili, izbit ću mu umjetne zube iz njegovih je**nih usta. Dustin Poirier ga je pobijedio, on nevjerojatan borac i sjajna osoba. I nemojte me krivo shvatiti, Dustin je deset centimetara niži od mene te 20 kilograma lakši. Dakle, Conor ne bi imao šanse protiv mene…

Conora McGregora nikada nije zanimala borba protiv Jake Paula. Youtuber je još jednom istakao kao će Tyron Woodley za ovu borbu dobiti više nego što je zaradio u cijeloj karijeri.

– Kada si gubio od Kamarua Usmana, Gilberta Burnsa, rekao si kako su oni najbolji borci. A što će se dogoditi kada izgubiš od Jakea Paula? Svi će ti se smijati. Tko ti je trener? Je li to Pedro Diaz, Eric Brown ili možda ipak Floyd Mayweather? Mijenjaš trenere jednako često kao što praviš djecu – rekao je jake Paul i zaključio:

– Spariram s najboljima na svijetu – Andrew Tabiti, Jean Pascal, J’Leon Love, Rob Sifar… Kada nokautiram Tyrona, ljudi će shvatiti da sam dobar. Prilikom sučeljavanja s Woodleyjem, vidio sam čovjeka koji je prihvatio borbu samo zbog dobre zarade. Gledao sam čovjeka koji je višestruko puta pobijeđen i sada će biti umirovljen od strane YouTube-Disney zvijezde-boksača.

Odgovori

Back to top button