Kick & Thai

Plazibat nakon treće pobjede u nizu: To me dobro preplašilo, bilo mi je najvažnije da mogu stajati

Antonio Plazibat nastavio je uspješan niz. Najbolji hrvatski kickboksač je na Glory 80 Studio priredbi nokautom u trećoj rundi pobijedio Tarika Khbabeza.

Naš je borac tako stigao do 21. pobjede u karijeri i treće u nizu. Posljednje tri borbe dobio je nokautima (ukupno ih ima 15), te je trijumfom potvrdio prvo mjesto izazivača.

Plazibat je dominirao tijekom cijele borbe, a kada mu je u 52. sekundi prošao sjajni kroše sve je bilo gotovo.

Marokanac se našao u nokautu, a sudac je prekinuo borbu. Tijekom meča Antonio je nekoliko puta proklizao i dobro da se nije ozlijedio.

– Sve je dobro, za sada nema nikakvih problema s koljenom. Površina u ringu je bila klizava i noga mi je nekoliko puta otišla ravno, mislio sam da sam se ozlijedio. Nekoliko puta sam proklizao i boljelo je, ali sad nema nikakvog problema. Ali sve je u redu – kazao je Antonio Plazibat u Storyju na svom Instagram profilu, te se osvrnuo na svoj nastup:

– Nokaut je tu, ali nisam nešto zadovoljan. No dobro je. Mnogo me motivirate i obećavam da ću osvojiti Gloryjevu titulu. Ništa me nije uzdrmalo. Želio sam da se još malo gađamo krošeima, ali nije išlo. Nakon što sam proklizao dobro sam se preplašio, bilo mi je najvažnije da mogu stajati. Nakon toga koncentrirao same se samo na koljeno.

Hrvatski borac trebao bi nakon ove pobjede dobiti priliku boriti se protiv prvaka Rica Verhoevena za naslov Gloryjeva prvaka teške kategorije.

Odgovori

Back to top button