Kick & Thai

Glory želi organizirati priredbe u Hrvatskoj, Antonio Plazibat mogao bi pojas prvaka napasti kod kuće?!

Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat napokon je dobio priliku boriti se za naslov Gloryjeva prvaka teške kategorije.

Naš će borac uskoro pokušati s trona skinuti dugogodišnjeg vladara Rica Verhoevena. A Glory navodno tu priliku planira organizirati u Hrvatskoj, piše GOL.hr.

Meč za naslov teškaškog prvaka trebao se održati u ožujku, no zbog Ricove ozljede je odgođen za drugi dio godine.

Antonio se vratio u Hrvatsku gdje nastavlja trenirati.

Glory već neko vrijeme želi organizirati neku priredbu kod nas, a posljednji put je to bilo u ožujku 2014., tada su Glory 14 priredbu predvodili Mirko Filipović i Remy Bonjanski.

Na eventu su nastupili još neki poznati borci, a među njim i današnji UFC-ov prvak Alex Pereira.

Planiraju se dvije priredbe, a gradovi kandidati su Zagreb i Split, a osim našeg Antonija, moguće je da se na nekom od eventa pojavi i legendarni Badr Hari.

Prva priredba bi se mogla održati u travnju i to bi bio test za hrvatsku publiku. Naime, Glory traži savršene uvjete za neke buduće priredbe, odnosno lokacije gdje bi češće dolazili.

Ovisno o tome kako će proći prvi event Glory bi se najesen mogao vratiti u Lijepu Našu im organizirati priredbu na kojoj bi se Antonio Plazibat borio protiv Rica Verhoevena za naslov svjetskog prvaka teške kategorije.

Odgovori

Back to top button