Kick & Thai

Antonio Plazibat prvi put predvodi Gloryjevu priredbu i pozvao navijače

Antonio Plazibat bori se 19. studenog na Gloryjevoj priredbi protiv Rumunja Raula Catinasa. Najbolji hrvatski kikboksač predvodi Glory 82 priredbu na borilačkom spektaklu u Maritim Hotelu u Bonnu.

Solinjanin ima tri pobjede u nizu (ukupno 21, uz 15 nokauta), protiv Benjamina Adegbuyija i dvaput Tarika Khbabeza. U svom posljednjem nastupu u svibnju Khbabeza je pobijedio nokautom.

Catinas je bivši dvostruki finalist K-1 turnira, te ima samo jedan nastup u Gloryju. Rumunjski borac je lani u rujnu jednoglasnom odlukom sudaca izgubio protiv Nordinea Mahieddinea.

A naš borac očekuje veliku podršku navijača, pa je tako osigurao deset posto popusta pri kupovini karata putem interneta.

– U vaučeru upišete PLAZIBAT i dobijete deset posto popusta. Nadam se da se vidimo u što većem broju, da rasprodamo tu dvoranu – poručio je Antonio u poruci na Instagram Storyju.

Hrvatski kikboksač je u drugoj poruci pozvao navijače, te najavio kako bi Glory dogodine mogao organizirati priredbu i u Hrvatskoj.

– To mi je prvi ‘main event’ u Gloryju i sada mi mnogo znači vaša podrška. Nadam se da će Glory sljedeće godine organizirati priredbu i u Hrvatskoj, ovo je zapravo korak k tome. Vidimo se u Njemačkoj – kaže Antonio Plazibat i dodaje:

– Imam informaciju kako dolazi mnogo Hrvata. Stižu navijači iz Splita, a javilo mi se i mnogo ljudi iz Njemačke. Hvala svima.

Kupnju ulaznica možete obaviti na ovom LINKU, a kako bi dobili deset posto popusta upišite kod PLAZIBAT.

Odgovori

Back to top button