Karate

VIDEO Karataši Hercegovina-Zagreb na državnom prvenstvu u Đakovu osvojili četiri zlata i srebro

Đakovo je prošlog vikenda bio domaćin Prvenstva Hrvatske u katama za mlađe uzraste, te državnog prvenstva u borbama za mlađe i starije kadete, juniore i seniore.

Natjecanje u Nastavno-športskoj dvorani uspješno je organizirao Karate klub Đakovo, a prvenstvo ste u oba dana mogli pratiti uživo putem YouTube kanala CroRing.

Na Prvenstvu Hrvatske u ekipnim borbama natjecao se 21 klub, a najuspješniji su bili karataši Hercegovina-Zagreb s osvojena četiri naslova prvaka države i jednim srebrnim odličjem.

Sve rezultate pogledajte OVDJE.

U subotu je održano prvenstvo u katama, u pojedinačnoj konkurenciji najbolji su bili natjecatelji Karate centra Šenkovec, a u ekipnoj kataši Trnja.

– Prezadovoljni smo, organizacijski smo sve to dobro pokrili i odradili. Gospoda iz natjecateljske komisije su zadovoljni kao i natjecatelji, pogotovo oni koji su pobijedili – rekao je predsjednik Karate kluba Đakovo Franjo Mandarić, koji ne skriva sreću što njegov klub ove godine slavi veliku obljetnicu.

Franjo Mandarić, predsjednik Karate kluba Đakovo

Domaćin natjecanja Karate klub Đakovo slavi 50 godina postojanja.

Povodom toga klub je predstavio knjigu ’50 godina Karate kluba Đakovo’ autora Mire Šole u koja je dala zanimljiv osvrt na pola stoljeća uspješnog djelovanja đakovačkog kluba.

Predstavljanju knjige nazočili su mnogi uzvanici, a među njima predsjednik Hrvatskog karate saveza Davor Cipek, legenda hrvatskog karatea Enver Idrizi, te đakovački gradonačelnik Marin Mandarić, nekadašnji hrvatski karate reprezentativac.

CroRing nastavlja popularizaciju amaterskog borilačkog sporta, a natjecanja ćemo uživo pratiti putem našeg YouTube kanala.

A da biste mogli pravovremeno dobiti informacije o nekim budućim prijenosima, pozivamo Vas da se pretplatite na kanal.

Pretplata je besplatna i anonimna, dovoljan je jedan klik na ‘PRETPLATI ME’ na YouTube kanalu CroRing.

Odgovori

Back to top button