Karate

Dino Šimunec, Anamarija Ravlić i Nikolina Golomboš osvojili bronce na Ligi za mlade u Fujairahu

Prvi dan turnira Lige za mlade u Fujairahu (UAE) bio je posvećen natjecanjima mlađih seniora. Hrvatsku je predstavljalo troje mlađih seniora koji su i ostvarili maksimalan učinak osvojivši brončane medalje putem repasaža, piše na službenoj stranici HKS-a.

Anamarija Ravlić (-68) je u prvom kolu slavila s uvjerljivih 9:1, zatim s 0:0, a u trećem kolu je ipak bila bolja Talijanka Sofia Ferrarini (4:0) čime je Anamarija dobila priliku doći do bronce putem repasaža. Sa 7:2 nadjačala je Nizozemku Ashley Kakiay te je prošlogodišnjem juniorskom zlatu s Lige za mlade pridodala prvu medalju u konkurenciji mlađih seniorki.

Nikolina Golomboš (+68) je u prvom kolu bila oslobođena, a u drugom ju je svladala predstavnica Škotske s 1:0, što je Nikolinu odvelo u repasaž. U borbi za broncu Nikolina je uvjerljivo slavila s 9:1 protiv Kazahstanke Ulmeken Zhalgas čime je osvojila svoju prvu medalju s Lige za mlade u konkurenciji mlađih seniorki.

Dino Šimunec (-75) je također bio oslobođen u prvom kolu, a već u prvoj borbi je sudačkom odlukom pri rezultatu 0:0 poražen od Egipćanina Salaha Fadela Omara koji se srećom plasirao u finale, a Dino izborio repasaž. U prvoj borbi repasaža Dino je slavio s 1:0, a istim rezultatom bio je bolji od Uzbekistanca Shukhratjona Namozova i osigurao broncu na današnjem turniru.

Na turniru će još nastupiti, U14: Paulina Magdalenić (+52), Tino Panić (-40), Petar Slukić (-55), Ervin Šoltić (+55);

kadeti: Antonija Barić (kata), Aida Trstenjak (-47), Korina Klarić (-54), Laura Strahija (-61), Sara Tomić (+61), Mark Fileš (kata), Filip Mabić (-57), Karlo Panić (-63), Sven Strahija (-70), Vito Turković (+70);

juniori: Mia Čačko (-59), Leona Gulija (-66), Elena Hoxhaj (+66), Dino Huić (kata), Nikola Topličanec (-55), Lovro Farkaš (-61), Kristijan Frank (-68), Josip Đurić Vadinjof (-68), Toni Čutura (+76), Max Fajerbach (+76), Nikola Gondi (+76).

Odgovori

Back to top button