Hrvanje

Najbolji svjetski hrvači ovih se dana pripremaju u Poreču u velikom trening kampu

Krema svjetskog hrvanja ovih se dana nalazi u Poreču gdje se trenutno održava veliki hrvački trening kamp: World Wrestling Camp (od 25. svibnja do 8. lipnja), piše na službenoj stranici Hrvatskog hrvačkog saveza.

U kampu sudjeluje 200-ak sportaša iz 17 država svijeta : Alžir, Bugarska, Španjolska, Finska, Francuska, Mađarska, Italija, Litva, Švicarska, Švedska, Armenija, Moldavija, Češka, Slovačka, Norveška, Estonija, Hrvatska, što porečki kamp svrstava u jedan od najvećih na svijetu. Sve navedene zemlje prepoznale su prije svega kvalitetu treninga, a onda i gastronomsku ponudu te ljepote Hrvatske.

Uz kompletnu Hrvatsku reprezentaciju u Poreču su brojni osvajači europskih, svjetskih i olimpijskih medalja, a za našu reprezentaciju ove pripreme su zamišljene kao odlična provjera za XIX . Mediteranske Igre koje će se od 26. do 29. lipnja održati u Alžiru, Oran.

U Savezu su ponosni na sve sudionike World Wrestling Camp – a u Poreču i sretni što najbolje svjetske reprezentacije odabiru Hrvatsku kao destinaciju za pripremu svojih sportaša.

Prvi tjedan World Wrestling Camp-a je iza nas. Karakterizirali su ga odlični hrvački treninzi koji su se održavali svaki dan po jednom i to u dvije skupine.

Osim hrvanja radili su naši hrvači i na razvoju snage u teretani, izdržljivost su trenirali kroz trčanja i vježbe s partnerom a osim svega navedenog s trenerima su radili i na psihološkoj pripremi.

Odgovori

Back to top button