Hrvanje

Hrvači Metalca najuspješniji na državnom prvenstvu u Gospiću

Na seniorskom Prvenstvu Hrvatske u hrvanju grčko-rimskim načinom održanom u Gospiću sudjelovalo je 84 natjecatelja iz 15 klubova.

Natjecanje je održano pod posebnim epidemiološkim uvjetima i bez gledatelja.Momčadski su najuspješniji bili hrvači zagrebačkog Metalca, ispred Sesvetskog Kraljevca i Vindije.

finalu kategorije do 130 kg Marko Koščević (Metalac) bio je bolji od Stjepana Vidovića (Sesvete), a do 97 kg Emil Osmanagić (Petrinja) nadjačao je Vinka Prodanovića (Lika).

Matej Mandić (Metalac) osvojio je naslovu kategoriji do 87 kg pobjedom protiv Ivana Ratkovića (Vindija), dok je u finalu do 82 kg Božo Starčević (Metalac) bio uspješniji od Marka Anušića (Sesvetski  Kraljevec).

U kategoriji do 77 kg Pavel Puklavec (Sisak) slavio je protiv Francisca Barrija (Lokomotiva), a do 72 kg Dominik Etlinger (Lokomotiva) bio je bolji od Luke Malobabića (Sisak).

Kristijan Šimatić (Petrinja) pobijedio je u kategoriji do 67 kg Filipa Verčevića (Podravka), dok je naslov do 63 kg osvojio Ivan Lizatović (Lokomotiva) pobijedivši Luku Prihistala (Metalac).

U kategoriji do 60 kg Sandro Frankol (Vindija) nadjačao je svog klupskog kolegu Mihaela Bešenića.

Dominik Žegman (Sesvetski Kraljevec) nije imao suparnika u kategoriji do 55 kg.

Sve rezultate s natjecanja u Gospiću možete pronaći na službenoj stranici Hrvatskog hrvačkog saveza.

Natjecanje je održano pod posebnim epidemiološkim uvjetima i bez gledatelja

Odgovori

Back to top button