Boks

Zhilei Zhang otkriva strategiju koju bi Oleksandr Usyk mogao koristiti u meču protiv Tysona Furyja

Kineski teškaš Zhilei Zhang se nakon dvije uvjerljive pobjede protiv Joea Joycea uskoro vraća u ring. Big Bang će 8. ožujka boksati protiv Australca Josepha Parkera na priredbi koju predvodi meč između Joshue i Ngannoua.

Zhang je u nedavnom intervjuu otkrio moguću strategiju koju bi Oleksandr Usyk mogao koristiti kada se u ringu nađe protiv Tysona Furyja.

Naime, nakon što je zbog posjekotine iznad desnog oka Fury otkazao meč protiv Usyka, koji se trebao održati za tjedan dana, borba za ujedinjenje pojaseva teške kategorije dogovorena je za 18. svibnja u Saudijskoj Arabiji.

Zhilei Zhang se nada kako bi pobjedom protiv Josepha Parkera u bliskoj budućnosti mogao dobiti meč za naslov, odnosno boriti se protiv boljeg iz dvoboja Fury – Usyk rekao je i svoje mišljenje o neospornoj borbi koja će se odigrati kasnije ove godine.

Privremeni WBO-ov prvak iznio je svoje mišljenje o mogućem Usykovom planu u meču protiv Furyja.

– Oleksandr Usyk bi mogao ciljati oko – rekao je Zhilei Zhang, te dodao:

– Ali također može očekivati ​​da će Tyson Fury štiti nedavnu posjekotinu na glavi i Usykovu agresiju okrenuti u svoju korist. Ta bi ozljeda mogla biti zanimljiv faktor u toj borbi.

Odgovori

Back to top button