Boks

Wilder traži meč protiv Ruiza: Želi li se boriti protiv mene, mora posegnuti za nečim posebnim

Deontay Wilder nedavno je govorio o mogućem okršaju protiv Andyja Ruiza u WBC-ovom eliminator meču za prvaka teške kategorije.

Brončani bombarder ne vjeruje kako Ruiz ima šanse za pobjedu.

Istaknuo je da Andy mora uzimati steroide kako bi poboljšao svoje fizičke sposobnosti u toj borbi, te bio konkurentan u razmjeni udaraca.

– Andy je dobar borac. Sviđa mi se njegova spremnost i hrabrost, ali to mu ipak neće biti dovoljno – rekao je Deontay Wilder o borbi koja bi trebala dati sljedećeg WBC-ovog obaveznog izazivača, te dodao:

– Mora posegnuti za nečim posebnim, tražiti neki dodatni recept. Andy nije protivnik koji mi može zaprijetiti, a ja ću ga na kraju nokautirati. Zato me se mnogi boje.

Wilder je veliki protivnik uzimanja steroida i raznih lijekova koje borci koriste kako bi poboljšali svoje fizičke i tjelesne sposobnosti.

– Sve to možemo zaustaviti. Uzimanje steroida nikamo ne vodi – ističe Deontay Wilder, te je objasnio zašto bi Ruiz možda krenuo tim putem:

– Zašto netko uzima steroide? Strah! Ako te ništa ne plaši, kao mene, onda ne trebaš sve to uzimati. A oni to gutaju jer se mene boje.

Čini se kako je meč između Deontaya Wildera i Andyja Ruiza blizu realizacije, a po riječima Brončanog bombardera još se traži samo mjesto obračuna.

– Želim se boriti s Andyjem, a nadam se da se i on želi boriti protiv mene – podvukao je Deontay Wilder.

Borba između Wildera i Ruiza mogla bi se dogovoriti za travanj ili svibanj, a kao mjesto okršaja najčešće se spominje New York.

Odgovori

Back to top button